Har du pladsproblemer derhjemme? Så kan en tilbygning være det oplagte alternativ til en flytning. Vi har mange års erfaring med tilbygning og ombygning og vi stiller gerne vores kompetencer og erfaring til rådighed, så du kan få den ekstra plads, som du har brug for og drømmer om.

Hvis du skulle være i tvivl omkring hvilke materialer du skal vælge, så står vi klar med professionel rådgivning, så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

Vi går op i kvalitet, derfor prioriterer vi gode materialer og en gennemtænkt byggeproces, så du undgår unødvendige bekymringer. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i vores område.

Med os som samarbejdspartner kan vi stå for:

  • Om- eller tilbygning 
  • Hoved- eller del entrepriser
  • Faste samarbejdspartnere
  • Fjerne den del med ”hvor det gamle stopper og det nye begynder”
  • Udvendig beklædning i Hardieplank, Træ og Eternit

Vi bygger med omtanke

Når vi bygger om eller laver en tilbygning, respekterer og tager vi naturligvis hensyn til den bestående byggestil. Det er vigtigt for os at en ombygning eller tilbygning ikke skal kunne se, hvor det gamle holder op og det nye starter.

Kontakt os

Hvis du går med byggetanker og overvejer at få lavet en tilbygning eller ombygning eller et spørgsmål angående byggeri, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så lad os høre om dine ideer, også kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud.